2015年06月24日
ポトフ 圧力鍋レシピ
圧力鍋を使Mathnasiumった簡単レシピです。
材料をきちんと揃えれば分量通りにやるだけで簡単です。
やっぱり圧力鍋があると便利ですよねー。

料理名:ポトフ
■材料(3~4人分)
ウィンナー(私は、シャウエッセン使用) / 5~6本
ベーコン(薄切りだと) / 70グラムほど
(ブロックだと) / 5センチ×15センチほど
じゃがいも(メークイーン) / 6個ほど
人参 / 小~中だと2本
玉ねぎ / 1~1.5個
きゃべつ / 中玉で1/4ほど
ローレル / 4枚ほど
コンソメの素 / 1~2個
オリーブオイル(サラダ油でもOK!) / 適宜
塩 / 適宜
黒胡椒 / 適宜
とろけるチーズ / 適宜
■レシピを考えた人のCloud Desktopコメント
圧力鍋で「丸ごと野菜」のポトフです。
豪快にいきましょう!
材料をきちんと揃えれば分量通りにやるだけで簡単です。
やっぱり圧力鍋があると便利ですよねー。

料理名:ポトフ
■材料(3~4人分)
ウィンナー(私は、シャウエッセン使用) / 5~6本
ベーコン(薄切りだと) / 70グラムほど
(ブロックだと) / 5センチ×15センチほど
じゃがいも(メークイーン) / 6個ほど
人参 / 小~中だと2本
玉ねぎ / 1~1.5個
きゃべつ / 中玉で1/4ほど
ローレル / 4枚ほど
コンソメの素 / 1~2個
オリーブオイル(サラダ油でもOK!) / 適宜
塩 / 適宜
黒胡椒 / 適宜
とろけるチーズ / 適宜
■レシピを考えた人のCloud Desktopコメント
圧力鍋で「丸ごと野菜」のポトフです。
豪快にいきましょう!
Posted by runningman at
17:39
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2015年06月24日
Brown Sugar Pound Cake
Author Notes: A moist, finely-crumbed pound cake with a deep caramelized sweetness from the brown sugar, and an optional sugary glaze.
Makes 1 loaf
For the cake:
1 cup dark brown sugar
1 cup (2 sticks) unsalted butter, softened
4 eggs, at room temperature
1 teaspoon vanilla extract
1 3/4 cups flour
1/2 teaspoon baking powder
1/4 teaspoon salt
For the optional glaze:
1 cup powdered sugar
2 to 3 tablespoons milk
1 teaspoon vanilla extract
Preheat your oven to 350° F. Butter and flour a 9-inch loaf pan.
In a stand mixer or bowl, cream together the sugar and butter until very light and fluffy, 3 to 5 minutes. Add the eggs one at a time, beating between each one. Add in the vanilla and mix to combine.
In a separate bowl, whisk together the flour, baking powder, and salt.
Add the flour mixture to the wet ingredients, beating until just incorporated. Pour the batter into the prepared loaf pan, smooth the top, and bake for 1 hour, or until a cake tester inserted in the center comes out clean.
While the cake cools, whisk together all of the glaze ingredients (add more milk, depending on how thin you want the glaze to be). Turn the cake out onto a cooling rack, and drizzle the glaze over the top. Wait for the glaze to set before slicing and serving the cake.
Posted by runningman at
17:36
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